Parkett Eik Svelgfoss børstet mattlakkert
Parkett Eik Svelgfoss børstet mattlakkert

Parkett Svelgfoss

3.61 kvm 1090 kr/m2
Inklusive MVA 3 - 6 virkedager

Legg inn antall m2:

Ta høyde for kapp og svinn, normalt ca +7 %.
(eksempel: 20 m2 * 1,07 = 21,4 m2)

Kvm pr pakke: 3.61 m2

0 kr

Fraktalternativer får du når du kommer til kassen.

Fraktpriser postnummer:
0000 - 3999: 1490,-
4000 - 7049: 1990,-
7050 - 9999: 2490,-

Vi selger i hele pakker og dette blir omregnet når du går til kassen, du vil oppleve at prisen blir justert iht hele pakker (3.61 m2 pr pakke)

Leveringstid 1-5 dager
Denne varen kan også kjøpes i butikk på Notodden

Vareprøver er en fin måte å se hva som blir best hos deg. Bestill raskt og enkelt på nett. Leveringstid 3-5 dager. TIPS! Bestill flere enn én vareprøve av samme gulv. Da vil du få et mye mer helhetlig inntrykk av fargenyansene og spillet i treverket. Prøvene kan klikkes sammen til et større bord!

 
 
 

Parkett Svelgfoss har en nydelig greige fargetone (blanding av grå og beige). Gulvet har en nydelig varm glød som er mystisk og udefinerbar, utradisjonell men samtidig moderne. Om du tenker på noe helt annet enn den gule tradisjonelle eiken, men samtidig ikke ønsker et hvitt uttrykk kan dette være det perfekte gulvet.

Høyeste krav til kvalitet!

Enestående kundeanmeldelser (Se Trustpilot)

Gigantiske direkte innkjøp = spinnville priser!

Rask hjemlevering i hele Norge!

Parkett Svelgfoss har en nydelig greige fargetone (blanding av grå og beige). Gulvet har en nydelig varm glød som er mystisk og udefinerbar, utradisjonell men samtidig moderne. Om du tenker på noe helt annet enn den gule tradisjonelle eiken, men samtidig ikke ønsker et hvitt uttrykk kan dette være det perfekte gulvet. Gulvet vil fremstå tidløst, og passe inntil mange ulike stilarter.

Parketten er i rustikk europeisk eik, noe som betyr at gulvet inneholder spredte kvist og noe varierende fargevariasjoner. Slik får gulvet er flott liv og spill! De lange bordene på 2200mm tilfører ekstra eksklusivitet sammen med de brede plankene på 180mm.

Nordic Flooring`s europeiske fabrikk har verdens fremste og mest kvalitetsbevisste produksjonsprosess for norske forhold, og er vår beste kvalitet noensinne!. Parketten klikkes enkelt sammen med svensk patenterte Valinge G5. Gulvet er godkjent for alle typer av gulvvarme, med opptil 27 grader i overflaten. Nordic Flooring parkett er ekte norsk design, direkte inspirert av norsk natur og værbitte fjellgårder.

Nordic Flooring blir blant annet designet av Halvor Bakke, og er gulvene som blir benyttet i TV3 sin mest populære TV-serie "Eventyrlig Oppussing Naturlig og ytterligere unikt Parkett Svelgfoss er i tillegg børstet og mattlakkert med bare 8-10% glans i overflaten. Dette gir et gulv med mer dybde, liv og eksklusivitet hvor overflaten visuelt sett ser 100% naturlig ut med et «oljet uttrykk». Men siden det er lakkert og ikke oljet, så slipper man vedlikehold de første 15-30 årene.

Gulvet er av materiale europeisk eik hvor sorteringen er i rustikk med spredte kvist og fargevaiasjoner. Dette gir gulvet er flott liv og spill. Maksimal kvalitet i alle ledd Nordic Flooring`s europeiske fabrikk har verdens fremste og mest kvalitetsbevisste produksjonsprosess for norske forhold, og er vår beste kvalitet noensinne!.

Gulvet bygges opp og spesialproduseres for å tåle norske forhold med store svingninger i temperatur og luftfuktighet. Gulvet har også de ultimate egenskapene for å tåle både elektrisk og vannbåren gulvvarme opptil 27 grader i overflaten. Gulvet er vokset i alle skjøter for å redusere faren for knirk på ujevne undergulv. Klikkpatenten er Valinge G5, noe som gjør monteringen til en lek.

Se flere av våre unike parkett gulv. 

Produktdetaljer

Mønster
1-stav
Sortering
Normal (Rustikk)
Overflatebehandling
Børstet mattlakkert
Montering
G5 klikk
Bordbredde
182mm
Bordlengde
2200mm +1.start/sluttbord pr.pakke
Tykkelse
13,3
Slitesjikt
2,7mm
Gulvvarme
Opptil 27 grader/ max 60 W/m2
Endedetaljer
Microfas langside
Konstruksjon
3 sjikts
Vekt per pakke
29
Tresort
Eik
Design
Mellomfarget
Bordbredde kategori
Bred (18-21cm)
Overflate kategori
Lakk
Lagerstatus
På lager

Nødvendig tilbehør