Parkett Eik Storfjord børstet supermattlakk

Tilbudet gjelder t.o.m. Mandag 8. November!

3.61 kvm 699 kr/m2 - 30%
999 kr/m2
Inklusive MVA 1-5 virkedager

En av våre absolutt mest populære parkettgulv! Parkett Storfjord fra Nordic Flooring har en ren, men varmere hvit-tone. Parkett Storfjord er ekstremt naturlig og med et riktig tre-uttrykk. Gulvet er svakt mørkere og varmere enn parkett Svalbard fra Nordic Flooring. Dette er parkettgulvet med en hvit, men varmere overflate som er spesialutviklet for å passe inntil alle lyse, mellommørke og mørke veggfarger, uten at noe vil bli feil! Parkett Storfjord er sammen med Svalbard gulvene de eneste gulvene som vil fungere som en base inntil alt. Nordic Flooring parkett Storfjord er norsk design av aller høyeste kvalitet, spesialutviklet for norske klimatiske forhold. Parkettgulvet er med sitt 5G klikk system svært enkel å montere, og egner seg for alle typer av gulvvarme.

Parkett Storfjord har langt mindre kvist enn hva som er normalt innen parkett. Overflaten er børstet og supermattlakkert, noe som gir ekstrem naturlighet sammen med lange vedlikeholds intervaller. NANOFLOOR kan benyttes som ekstra beskyttelse etter montering, slik at det aldri vil være nødvendig med sliping og re-lakkering av overflaten. Parkett Storfjord har enkel løsning hvor du selv kan reparere dype riper og hakk i overflaten med smeltevoks

Regn ut hvor mye du trenger:

Mål opp areal i kvadratmeter (m2), og skriv inn i feltet under. Ta høyde for kapp og svinn, normalt ca +7 %

Pris pr pakke: 2 523,39 kr
Kvm pr pakke: 3.61 m2

0 m2
0 pakker
0 kr
0 kr
0 kr
Leveringstid 1-5 dager

Bestill vareprøve

Vareprøver er en fin måte å se hva som blir best hos deg. Bestill raskt og enkelt på nett. Leveringstid 1-3 dager.

Bestill time i showroom Oslo

Besøk vårt fjernstyrte showroom på Grunerløkka i Oslo. Her booker du avtale for tilgang.

KLIKK HER FOR BOOKING

Besøk vår utstilling på Notodden

Vi har stor og flott butikk på Notodden som er åpen 09-17 på hverdager og 09-14 på lørdager. Vårt hovedlager på gulv er åpent 09.30-16.00 på hverdager og lørdager 09-13.30

VIS VEIBESKRIVELSE

The Arctic collection fra Nordic Flooring er parkett-kolleksjonen inspirert av Svalbards fantastiske natur og omgivelser. Design Storfjord har en utrolig fin og riktig hvit fargetone som passer perfekt inntil det Scandinaviske interiøret. En ren, men samtidig varm fargetone, hvor det rødlige og gule som veldig mange hvitpigmenterte parkettgulv er eliminert bort. Gulvet er i en natur sortering hvor det er en ren overflate med lite kvist og jevne fargevariasjoner. Parkett Storfjord produseres med en helt spesiell invisible mattlakk, som gir gulvet et fullstendig naturlig og oljet uttrykk. Det er ikke mulig å se at denne er lakkert. Parkett Storfjord er av markedets aller høyeste kvalitet og spesialprodusert for norske klimatiske forhold. Bordlengder på 2200mm og med 5G klikksystem - som er markedets enkleste og raskeste montering. Denne Nordic Flooring parketten har også en unik lakk hvor det er tilsatt voks for å kunne tåler mer vask med vann. lakken med innhold av voks gjør den mer elastisk, slik at den følger treets bevegelser. Slik unngår små microskopiske krakeleringer  i lakken som kan føre til problemer ved renhold. Dette er ett av svært få gulv som fungerer som den optimale basen inntil alle husets veggfarger og møbler. Anbefales på det sterkeste!!

Gulvet kan manuelt slipes utallige ganger med Jordan sitt slipesystem. Gulvet kan også maskinslipes, men da forsvinner den fine og naturlige børstingen. Se derfor video for hvordan vi anbefaler å slipe parkett.  Dette er derfor et gulv som vil vare i mange år, ved riktig vedlikehold og brukParketten har en totaltykkelse på 13,3mm og toppsjikt på 2,7mm! Gulvet produseres av en av verdens aller største og beste parkettprodusenter for Nordic Flooring. Parketten klikkes enkelt sammen med svensk patenterte Valinge G5. Gulvet er godkjent for alle typer av gulvvarme, med opptil 27 grader i overflaten. Se video om rengjøring, vedlikehold og reparasjon av parkettgulv.

Dataark

Mønster
1-stav
Sortering
Natur, lite kvist
Overflatebehandling
Børstet supermattlakk
Montering
G5 klikk
Bordbredde
182mm
Bordlengde
2200mm
Tykkelse
13,3mm
Gulvvarme
Opptil 27* max 60 W/m2
Endedetaljer
Fas langside
Konstruksjon
3 sjikts
Vekt per pakke
28kg
Tresort
Eik

Last ned

FDV Arctic collection

Last ned (734.44k)

Book time i vårt showroom i Oslo her

(NB! Det er kun parkett og noe laminat som er utstilt i Oslo. Klikk HER å se nederst på siden hva som er utstilt)

6 produkter til