Nordic Flooring NanoFloor 60m2
Nordic Flooring NanoFloor 60m2

Nordic Flooring NanoFloor 60m2

1 990 kr
Inklusive MVA 3 - 6 virkedager
Antall
På lager og klar for omgående levering
Denne varen kan også kjøpes i butikk på Notodden 09 - 17 (lørdag 10 - 15)
 
 
 

NanoFloor inneholder en spesialutviklet Nano-konsentrasjon som på atom-nivå trenger inn i parkettgulvet og omskriver fullstendig egenskapene til parkett

Høyeste krav til kvalitet!

Enestående kundeanmeldelser (Se Trustpilot)

Gigantiske direkte innkjøp = spinnville priser!

Rask hjemlevering i hele Norge!

Det som gjelder nå er at du ALDRI mer trenger å slipe ditt parkettgulv, ALDRI mer trenge å re-lakkere ditt parkettgulv, ALDRI mer trenger å være redd for vannsøl på ditt parkettgulv, ALDRI mer trenger å være redd for store farge-forandringer på ditt parkettgulv og ALDRI mer trenger å bruke vaskemidler på ditt parkettgulv!! Nordic Flooring har med NanoFloor endret dagens lover!

HVA GJØR NANOFLOOR:

NanoFloor inneholder en spesialutviklet Nano-konsentrasjon som på atom-nivå trenger inn i parkettgulvet og omskriver fullstendig egenskapene til parkett. Følger du det revolusjonerende Nano-programmet til Nordic Flooring så får du følgende unike egenskaper:

 

  1. Du trenger aldri mer være redd for å søle vann på ditt parkettgulv. Overflaten blir med NanoFloor 100% vannavvisende.

 

  1. Du trenger aldri mer slipe eller lakkere ditt parkettgulv. Med det enkle Nano-programmet får du kontinuerlig en beskyttet overflate med unike egenskaper. Vanlig lakkert parkettgulv har microskopiske krakeleringer og er ikke vann-avvisende. Lakken forringes også gradvis over tid samtidig som de microskopiske sprekkene blir større og flere i antall. NanoFloor tetter og forsterker alle porer, gjør overflaten slitesterk og motstandsdyktig. NanoFloor forhindrer i tillegg dannelser av sopp og bakterier i overflaten.

 

  1. Ekte materialer som tre/ parkettgulv påvirkes av UV-lys noe som fører til fargeforandringer og falming i større og mindre grad. Lakken til Nordic Flooring har maksimalt UV-filter, men forhindrer allikevel ikke at treet påvirkes og utsettes for fargeforandring. Nano har en unik UV- beskyttelse og gir opptil 100% UV-beskyttende overflate.

 

  1. NanoFloor gir unike egenskaper i forhold til vaskbarhet og smussavvisende overflate. NanoFloor skal derfor aldri mer rengjøres med kjemikalier/ såpe. En god microfiber mopp og rent vann er metoden for å få gulvet helt rent. Følg for øvrig anbefalt rengjøring for Nordic Flooring- gulv.

 SLIK FØLGER DU NANO-PROGRAMMET:

NanoFloor er utviklet for Nordic Flooring sine overflater, og må kun benyttes på et Nordic Flooring-gulv. NanoFloor kan påføres når som helst, men vi anbefaler å påføre Nanofloor på nylagt gulv. Du kan for øvrig når som helst påføre NanoFloor, det som er viktig er å rengjøre gulvet med NanoClean. Ved første gangs behandling er det viktig å påføre NanoFloor over hele overflaten. NanoFloor har en holdbarhet opptil 3 år, men blir kun nedbrutt der det er mekanisk slitasje. Dvs. at neste behandling av NanoFloor kun kreves i soner der det er slitasje. Det blir ingen farge eller nyanseforskjeller siden NanoFloor gir en usynlig «hinne». Møbler, gulvtepper etc kan derfor bare ligge. Man rengjør kun gulvet med NanoClean, og påfører NanoFloor på de åpne områende. Raskere, enklere og mer genialt kan det ikke bli i forhold til lakk eller olje som krever et omfattende, tidkrevende og kostbart vedlikehold. 

 

NanoFloor rekker til 60m2. Det er i snitt 15 dusjer pr.m2. Dysen har en ekstremt god fordelingsevne, men vi anbefaler allikevel å rulle over med skumrulle eller egnet rulle med minimal absorbering omgående etter dusjing av Nano på overflaten. Man bør ha enkel ventilasjon. NanoFloor er støvtørr etter få minutter og fullstendig herdet etter 24 timer. Gulvet kan dog benyttes omgående etter støv-tørr overflate.

 

NanoRefresh dusjes på en gang i halvåret på samme måte og fremgangsmetode som NanoFloor.