Parkett kan være en god investering for å øke verdien på boligen din. Dette skyldes flere faktorer:

Estetisk verdi: Mange mennesker setter pris på et pent og velstelt hjem, og parkett kan være en viktig del av dette. Parkett gir et eksklusivt og luksuriøst inntrykk, og kan bidra til å forbedre estetikken i et rom slik at man er stolt av i invitere venner.

Holdbarhet: Parkett er en holdbar gulv materiale som kan vare i mange år med riktig vedlikehold. Dette gjør at det kan være en mer lønnsom investering enn andre gulv typer, som for eksempel laminat eller vinyl, som som er av kustige materialer basert på fotografier.

Etterspørsel: Parkett er et populært gulvbelegg som mange mennesker ønsker i sine hjem. Dette gjør at det kan være lettere å selge en bolig med parkett, da det kan være en attraktiv egenskap for potensielle kjøpere.

Det er imidlertid viktig å huske at det er mange faktorer som påvirker verdien på en bolig, og parkett er bare en av dem. Det er derfor viktig å vurdere boligen i sin helhet når du skal selge, og ikke bare fokusere på en enkelt ting som parkett. Kontraster på veggfarger i forhold til parkett, er en nøkkelfaktor. Da kommer både parkett og veggfarger bedre frem og til sin rett.

Vurder rommet: Først og fremst bør du vurdere hvilket rom parketten skal legges i. Skal den legges i et høyt trafikkområde, som for eksempel en gang eller stue, eller et mer rolig rom som et soverom? Dette vil påvirke hvilken type parkett du bør velge.

Vurder stilen: Parkett kommer i en rekke stiler og farger, så det er viktig å vurdere hva som vil passe best med innredningen og stilen på rommet. Vil du ha en klassisk look med brede, lune staver, eller vil du ha et mer moderne utseende med lysere og med tidsriktig utseende. Vurder budsjettet:

Og til slutt bør du også vurdere hva du har råd til. Parkett kan være en stor investering, så det er viktig å sette opp et budsjett før du begynner å se på forskjellige alternativer.

Les mer, få tips og råd i GULVGUIDEN

Våre mest populære parkettgulv

Parkett Svalbard Natur

949 kr/m2 1200 kr/m2 Sjekk prisen

Parkett Storfjord Natur

949 kr/m2 1200 kr/m2 Sjekk prisen
Parkett Eik Svalbard børstet supermattlakk

Parkett Svalbard

849 kr/m2 1049 kr/m2 Sjekk prisen
Parkett Eik Tinnoset natur børstet supermattlakk

Parkett Tinnoset Natur

998 kr/m2 1200 kr/m2 Sjekk prisen

Parkett Hemsedal

999 kr/m2

Fiskebensparkett Svalbard

899 kr/m2 1200 kr/m2 Sjekk prisen
Parkett Eik Vinje børstet mattlakkert

Parkett Vinje

999 kr/m2
Lavest pris
Partivare Parkett Eik Hvit børstet

Parkett Cream Narrow

699 kr/m2 899 kr/m2 Sjekk prisen
Parkett Eik Narrow Tinfossen mattlakkert

Parkett Tinfossen Narrow

749 kr/m2

Parkett Icefjord Narrow

798 kr/m2 998 kr/m2 Sjekk prisen
Parkett Eik Svalbard børstet supermattlakk

Parkett Svalbard

849 kr/m2 1049 kr/m2 Sjekk prisen
Parkett Eik Spitsbergen børstet supermattlakkert

Parkett Spitsbergen Natur

999 kr/m2

Parkett Vemork Natur

1199 kr/m2