Eventyrlig-oppussing-leverand-r.webp

Mest populære parkettgulv til hjemmet

Litt om Svalbard Natur Plus
The Arctic collection fra Nordic Flooring er parkett-kolleksjonen inspirert av Svalbards fantastiske natur og omgivelser. Parkett Svalbard Natur Plus har en utrolig fin og riktig hvit fargetone som passer perfekt inntil det skandinaviske interiøret. En ren, men samtidig varm fargetone, hvor det rødlige og gule som veldig mange hvitpigmenterte parkettgulv har, er eliminert bort. Gulvet er i en Natur Plus utgave med svært lite kvist og variasjoner. Parkett Svalbard Natur Plus produseres med en helt spesiell invisible mattlakk, som gir gulvet et fullstendig naturlig og oljet uttrykk. Det er ikke mulig å se at denne er lakkert. Parkett Svalbard Natur Plus er av meget høy kvalitet og spesialprodusert for norske klimatiske forhold. Se mer av Svalbard Natur Plus ved å trykke på linken under:

SVALBARD NATUR PLUS

Farger og annet
Svalbard Natur Plus passer inntil alt uansett stil-uttrykk. Her kan du benytte så og si hele fargekartet til Jotun, uten å vurdere fargene opp mot dette gulvet.
Farger som er benyttet i denne hytten er:

  • LADY Pure Nature Interiørbeis 9099 Patinagrå - Tak på stue/kjøkken og soverom
  • LADY Supreme Finish 15 Silkematt 9918 Klassisk hvit - alle vinduer, samt tak i utestue
  • LADY Supreme Finish 05 Matt 1032 Grå Harmoni - vegger i utestue, kjøkken, stue og soverom

Dersom du ikke får gulvlist i samme som gulvet, er det anbefalt å maler disse med samme farge som veggen. Se video om nettopp dette litt lengre ned på siden.

[magicslideshow id=30,31,32]

Litt om parkett Tinnoset Natur
En av våre absolutt mest populære parkettgulv! Parkett Tinnoset er parkettgulvet for deg om du ikke ønsker den gule klassiske eike-fargen, men heller ikke så lyst som de hvit-tonede parkettgulvene Svalbard og Storfjord. Parkett Tinnoset er det eneste parkettgulvet som har de perfekte nyansene og den riktige overflaten i dette "midtsjiktet". Parkett Tinnoset kan karakteriseres som klassisk og tidløs, men hvor du har fjernet alt det gule/gyldne/oransje. Nordic Flooring parkett Tinnoset er norsk design av aller høyeste kvalitet, spesialutviklet for norske klimatiske forhold. Parkettgulvet er med sitt drop-lock klikk system svært enkel å montere, og egner seg for alle typer av gulvvarme. Parkett Tinnoset natur har langt mindre kvist enn hva som er normalt innen parkett. Overflaten er børstet og supermattlakkert, noe som gir ekstrem naturlighet sammen med lange vedlikeholds intervaller. NANOFLOOR kan benyttes som ekstra beskyttelse etter montering, slik at det aldri vil være nødvendig med sliping og re-lakkering av overflaten. Parkett Tinnoset natur har enkel løsning hvor du selv kan reparere dype riper og hakk i overflaten med smeltevoks.

TINNOSET NATUR

Farger og annet

  • LADY Supreme Finish 15 silkematt Dempet sort - sidevinduer, takbjelker, sidebjelker og utforinger rundt vinduet
  • LADY Pure Nature Innendørsbeis Kullsort - Flikking/reperasjonsbeis på panel
  • LADY Supreme Finish 15 silkematt Impression - Plate på sittebenk mot trappen

Dersom du ikke får gulvlist i samme som gulvet, er det anbefalt å male/beise disse med samme farge som veggen.

[magicslideshow id=30,31,32]

Stadig flere får øynene opp for hvor viktig det er for helheten i hjemmet og velge rikitg gulv. De tradisjonelle trestavs gulvene i eik er for lengst blåst av banen for langt mer trendy og flottere gulv. Etter snart 15 år som interiør og gulvveileder, får jeg nesten abstinenser når kunder snakker om å legge trestavs eikeparkett i bolig som skal pusses opp :-). Beklager, med fare for å såre noen der ute, men jeg mener at ved å legge et tradisjonelt eikegulv, vitner dette om dårlig smak og lite innsikt i hva som har skjedd på gulvfronten de siste 5-7 årene. Gulvmarkedet florerer av flotte og trendy design i eik, ask, valnøtt som er børstet, eldet og innfarget i ulike farger. Heldigvis har de fleste skjønt at gulvet er avgjørende og kanskje det viktigste for å gi boligen sjel, eleganse og et særpreg. Og et eksklusivt og elegant gulv trenger ikke koste mer enn en god sofa.

Hvite og grålige gulv mest populære

Hvite gulv har kommet for fullt. De hvite gulvene får du i tresortene ask eller eik, og gir et stilrent og eksklusivt inntrykk både inntil hvite fargetoner og mørkere kontrastfarger. Men det er ikke alltid bankers med hvite gulv. Mange produsenter har fargetoner i gulvet som tendenserer mot rosa eller for gult i den hvite overflaten. Dette kan derfor knuse drømmen om det perfekte sluttresultatet. Det er de hvit/grålige fargetonene som bør velges. Parkett Svalbard, parkett Svalbard natur plus eller parkett Storfjord har de perfekte fargetonene og kan nærmest velges usett. Om du velger å bevege deg litt over på den lyse grå skalaen så er parkett Spitsbergen i særklasse. Alt annet blir grønt, blått eller for gult. Styr unna produsenter eller parkett leverandører som ikke har tilpasset de hvite parkettgulvene etter den skandinaviske stilen.  Og denne fargetonen har også dessverre alt for mange av de andre gulvprodusentene. Her ser du nydelige parkett Svelgfoss fra Nordic Flooring i et scandinavisk, smakfullt interiør. Dette er en parkett som har en nydelig udefinerbar overflate som både er grå og jordfarget. Passer perfekt både inntil lyse og mørke veggfarger, gammel og moderne stil. Om du ønsker et vinylgulv i de riktige fargetonene er gulvbelegg Texline Grey Pecan eller gulvbelegg Texline Grey de flotteste og mest hotte! Gulvet Texline Grey Pecan er en hit for både ung og gammel og kan kombineres med alt i fra Chabby Chic, til det mer moderne tross gammelt utseende på gulvet. Ektheten er helt rå, og kan glatt forveksles med et 100 år gammelt plankegulv. De flotte årringene i gulvet er gitt struktur og dybde, slik at når sollyset kommer inn over gulvet ser du strukturen og livet i treet som egentlig bare er vinyl. Du kan heller ikke se at det er et vinylgulv med første øyekast, men det er først når du trår og kjenner mykheten, varmen og komforten at du skjønner hvilken type gulv dette er.

Mørke gulv parkettgulv i eik

Her ser du hvor utrolig stilig det er med mørke parkettgulv. her pusser vi opp sammen med halvor Bakke hjemme hos kjendis stylist Storm Pedersen. En får virkelig inntrykket av hva som skjer med hele boligen når man skifter ut den tradisjonelle, grusomme eikeparketten med parkett 1 stav i mørk farge nærmest sort.

Mørke parkettgulv selges nå i bøtter og spann. Disse har heldigvis tatt over for merbauen som vi bannlyser og nekter å selge uansett mengde og forespørsel på gulvvolum. Merbau hentes fra regnskogen, og er således med på å ødelegge planeten vår. Jeg håper samtlige gulvforhandlere har fjernet merbau fra sortementet innen få år, slik at vi også i fremtiden kan ha en bærekraftig, fungerende regnskog som jorden er avhengig av. Du kan som forbruker også være bevisst på ikke å forespørre slike gulvtyper/tresorter og velge bort forhandlere som fører disse! Mørk parkett er av eik og er først beiset i ulike prosesser før overflaten er mattlakkert. Mørke parkettgulv skal ha en brungrå farge, og ikke med innhold av rødt eller oransje. Du har også Old Farm parkett kolleksjonen til Nordic Flooring som er svært populær. her finner du de flotteste mørke fargene i brun/grålig parkett. De er også hele 26cm brede, og har en parkett overflate som er håndskrap, børstet og høvlet. Sjekk disse ut! Tøffe og trendy laminatgulv De siste årene har det kommet utrolig tøffe og naturtro design i laminatgulv. Noen er så ekte at det nærmest er umulig å se forskjell. Disse drivved variantene fra Kronoflooring er det råeste, mest naturtro på det norske markedet. drivved patinaen er helt perfekt og akkurat slik det skal være! Overflaten er også børstet og strukturert, og dette er laminat av aller høyeste kvalitet! Den øverste er laminatgulv Boulder oak, mens den nederste er laminatgulv Bedrock oak

Se våre mest populære og solgte gulv