Lys parkett

Lyse parkettgulv - Spar opptil 40% på lys parkett NÅ! Bestill online, rask leveing fra norges største parkettlager. Se vårt gode og tidsriktige utvalg i lyse parkettgulv. Gulvdeal har det mest tidsriktige sortimentet på lys parkett til enhver tid. Som 4. generasjon gulveksperter og lang erfaring innen interiørrådgivning, sørger vi for enhver tid å ha det beste utvalget til de laveste prisene. Vi tilbyr den tøffeste PRISGARANTI!

Lys parkett BESTSELGERE

Parkett Svalbardparkett Icefjord og parkett Spitsbergen er våre desiderte bestselgere. Det som er felles for disse fantastiske parkettgulvene, er at de har matte, naturlige overflater. De er parkettgulv som er børstet og strukturert i overflaten. Og videre er det parkettgulv i natur- sortering. Dvs at alle inneholder lite kvist, noe som kan være forstyrrende og mindre pent på såpass lyse gulv. Nordmenn elsker rene fargetoner uten at det heller mot for mye gult eller rødt. Parkett Svalbard fra Nordic Flooring er den reneste og mest naturlige 1 stavs parkett på det norske markedet. Samtidig som den har det lyse, rene preget opprettholder den også "vamen" i gulvet. Pakett Svalbard passer godt inntil de fleste stilarter. Den passer også godt inntil lyse og mørke veggfarger. Parkett Icefjord er 1 stavs parkett med særpeg. Den er hvit i de børstede åreringene, og med nydelige hvite fargenanser i overflaten forøvrig. Parkett Spitsbergen Grey Shadow er lys parkett som i all hovedsak er hvit med svakt grålige nyanser. Den fremstår noe kaldere i overflaten enn parkett Svalbard og parkett Icefjord. Nordic Flooring parkett er gulvene nordmenn snakker om i sosiale medier. Og spesielt disse 3 designene er grunnen til av Nordic Flooring parkett har blitt så til de grader populært!

Parkett rett fra produsent = lavere pris!

Vi forhandler om enorme varepartier direkte fra produsent. Det gjør at prisene blir betydelig lavere, og uten at vi kjøper gjennom noen mellomledd som de fleste andre. Vi har Norges største lager av parkett på Notodden. Vi har Bring som leverer raskt og effektivt for oss i hele Norge. Parkett Oslo kan vi levere på under 24 timer, siden vi benytter egen transport med trailere hver dag fra vårt sentrallager på Notodden til Oslo. Bestill online i dag, og få ditt nye parkettgulv levert når du selv ønsker. Levering innen 24 timer gjelder med kjøp av parkett i Kongsberg, Drammen, Asker, Oslo

Unik fagkunnskap

Team Gulvdeal er 4. generasjon gulveksperter med røtter fra en 97 år gammel håndverks - og interiør bedrift. Gulvdeal har fått overført den unike fagkunnskapen fra generasjonen før oss, en fagkunnskap som ikke kan læres på få år. Dette gjør at vi kan svare deg på langt bedre og bredere grunnlag en tradisjonell ekspertise i byggavaren. Er det ikke flott å vite at når du kjøper parkett, så sparer du ikke bare opptil 40%, men du får oså hjelp av de beste!!

Lurer du fortsatt på vårt slagord?

NORGES BESTE GULVDEAL!

Filter (14 produkter)

Sortering

Overflatebehandling

Tresort

Mønster

Lys parkett Det fins 14 produkter.