Parkett Oslo

BESTSELGERE:

Stolt leverandør av unike Nordic Flooring:
Stolt leverandør av gulv til Nordic Choice hotellene:

Parkett Oslo - Spar opptil 40% på parkett NÅ! PRISGARANTI - Rask levering fra vårt enorme sentrallager. Gulvdeal tilbyr levering innen 24 timer i Oslo, eller henting fra norges største parkett lager på Notodden. Kjøp parkett Oslo i dag for levering innen 24 timer, eller for senere ønsket levering. Gulvdeal er Norges største nettbutikk på gulv. Gulvdeals enorme innkjøp i Norge og Sverige, direkte fra produsent/ fabrikk, sikrer deg rabatterte priser på parkett andre aktører bare kan drømme om! Siden vi er så trygge på de gode prisene tilbyr vi Prisgaranti i Oslo og hele Norge forøvrig. I løpet av 2017 har vi eget showrom i Oslo på Grünerløkka. Da kan du besøke vårt flotte showrom. Mens leiligheten er under bygging, kan du bestille vareprøver for svært rask levering, eller besøke vårt showrom på Notodden. Vi har egne trailere med parkett til Oslo hver eneste dag (man- fre). Sjekk ut våre gode tilbud, og spar opptil 40% på parkett i Oslo. Prisene på parkett gjelder så langt tilbudet eller beholdningen rekker. Bestill parkett til Oslo i dag! Gulvdeal tilbyr bare trygge og markedsledende parkettgulv. De to flaggskipene på parkett er Tarkett og Nordic Flooring. Tarkett er en av de eldste produsentene av kvalitetsparkett, mens Nordic Flooring er den raskest voksende merkevaren på parkett i Norge. Nordic Flooring tilbyr norsk design i særklasse, og er pakettgulvene alle snakker om. Halvor Bakke og Mads Molvik er to av designerne for Nordic Flooring parkett. Gulvdeal tilbyr i tillegg til "flaggskipene" innen parkett Gulvdeals PRICEDROP - som er parkett i god kvalitet og i gode design til den aller laveste prisen. Slik kan du nå få den beste prisen på parkett i Oslo.

Tidsriktige parkett design

Gulvdeal har unik kunnskap om tidsriktig parkett design for det norske og svenske markedet. Vi jobber kontinuerlig med å presse prisene med det vi vet er de beste designene på det norske og svenske markedet. Vår lange bakgrunn fra interiør bransjen og vårt gode samarbeid med norske designere, gjør at vi har bedre forutetninger enn de fleste for å finne de beste parkettgulvene med de beste designene og fagenyansene. Prøv oss, og sjekk ut vår tidsriktige og trendy 1 stavs parkett

Spar opptil 40% på parkett fra Gulvdeal

Siden vi kutter grossistleddet, men heller kjøper direkte fra fabrikk/produsent/leverandør kan vi tilby deg langt lavere priser på eksklusiv parkett i Oslo. Vi presser våre leverandører kraftig når vi trader trailere på ulike parkettgulv. Tradisjonell byggevare kjøper inn en og en pall fra grossist til lager, mens vi køper inn flere trailere/ containere fra produsent. Det er klart at vi har en langt lavere innkjøpspris når vi kjøper på denne måten, og vi kan derfor tilby norges tøffeste PRISGARANTI på alle våre parkettgulv!

Visningsleilighet med parkett i Oslo

Gulvdeal får i løpet av 2017 sin egen visningsleilighet på Grünerløkka i Oslo. Leiligheten er under bygging, og det vil ved ferdigstillelse lanseres et unikt konsept for alle som ønsker å kjøpe parkett i Oslo. Vi gleder oss ufattelig mye til å lansere dette unike konseptet! Frem til laneringen i Oslo, er du velkommen til vårt showrom på Notodden. Showrommet er åpent alle dager 09-17 (09-14). Vi anbefaler at du varsler din ankomst, slik at du slipper å vente når du kommer!

Levering av parkett Oslo innen 24 timer

Gulvdeal har hele 70000kvm parkett på lager. Dette er Norges desidert største lager av parkett med unntak av en´ grossist. Våre enorme innkjøp sikrer ikke deg bare lavest pris på parkett, men også den raskeste leveringen. Om du ønsker å ha levert parkett i Oslo innen 24 timer man-fre så fikser vi det!! Eller om du ønsker å sikre deg ett av våre partikjøp på parkett, så kan vi holde det av for deg inntil du ønsker levering.

Unik fagkunnskap

Team Gulvdeal er 4. generasjon gulveksperter med røtter fra en 97 år gammel håndverks - og interiør bedrift. Gulvdeal har fått overført den unike fagkunnskapen fra generasjonen før oss, en fagkunnskap som ikke kan læres på få år. Dette gjør at vi kan svare deg på langt bedre og bredere grunnlag en tradisjonell ekspertise i byggavaren. Er det ikke flott å vite at når du kjøper parkett i Oslo, så sparer du ikke bare opptil 40%, men du får oså hjelp av de beste!!

Lurer du fortsatt på vårt slagord?

NORGES BESTE GULVDEAL!

Mest populært

Hele kategorien

Filter (43 produkter)

Sortering

Overflatebehandling

Tresort

Mønster

Parkett Oslo Det fins 43 produkter.